Ajánlatkérés, kapcsolatfelvétel
Ajánlatkérés

Webshop Admin megoldások

Az alábbi szolgáltatásokkal webáruházad adminisztrátori feladatai könnyedén és hatékonyan elvégezhetők, erőforrásaidat így a marketingre és a felhasználókra fordíthatod.

Webáruház állomány karbantartás

A termékfeltöltés kézzel nagyon időigényes és sok hibázási lehetőséggel jár. Online megoldásunkkal összekapcsoljuk webáruházát a nagykereskedelmi adatbázisokkal. Az adatok egységes struktúrában, hibamentesen, gyorsan feltöltődnek a webáruházba. Lehetőség van egyszeri adatfeltöltés igénybevételére vagy napi rendszerességű frissítés alkalmazására is.

Webáruház migráció

Régi, korszerűtlen, egyedi fejlesztésű webáruházat használ, ahol a fejlesztő már nem elérhető, vagy ha igen akkor bármilyen korszerűsítés/módosítás egy vagyonba kerül?

Vállajuk webáruháza átköltöztetését, a termékadatbázis teljekörű migrációját új, korszerű platformokra, amelyeken biztosított a hatékony működés és a folyamatos fejlesztés, karbantartás. Érdeklődjön a részletekről.

Rendszeres adatmentés - megrendelési adatokat is

A webáruház rendszerétől független helyen/médián havi adatmentést biztosítunk. Az adatokat a Yappp tárolja, de ügyfeleink online bármikor hozzáférhetnek/letölthetik.

Facebook Instant Article generálás

Az Instant Article lehetőséget nyújt márkázott, testreszabott cikkek minőségi és gyors megjelenítésére a Facebookon. Megoldásunkal összekapcsoljuk weboldalát/blogját a Facebook oldalával, így a Facebok Instant Article előállítás egyszerű, automatizált és hatékony lesz.

Facebook termékkatalógus bővített funkciókkal

A termékadatokat egy feed-del feltöltjük a Facebookba, így ezekkel automatizált Facebook hirdetéseket lehet generálni. A Facebook választja ki, mely termékeket mutat meg meg a felhasználóknak (carouselként).

SEO url megőrzés

A terméknévből, paraméterekeből minden terméknévre és a kategóriákra SEO url-t állítunk elő.

A webáruház üzemeltetése, karbantartása során többszrö előfordul, hogy változik a terméknév, kategórianév vagy valamilyen termékparaméter.

A változások kezelésére átirányítási file-t (301-es átirányítás) hozunk létre, ami biztosítja hogy megőrződik a korábbi url.

Ezzel a megoldással biztosítjuk, hogy például nem kell azonnal átírni a hirdetéseket, és a Google észreveszi az átirányítást, ezért fokozatosan már az újakat fogja beindexelni.

Kérdésed van?