Ajánlatkérés, kapcsolatfelvétel
Ajánlatkérés

Skálázható feed management megoldás a kisebb webshopoktól a komplex többcsatornás eCommerce platformokig

Maximalizáljuk ügyfélelérését, új értékesítési csatornákat kapcsolhat be egyszerűen ugyanakkor minimalizálhatja az erre fordított időt, energiát.
Felhasználóink átlagosan 30%-kal jobb eredményt érnek el kampányaikban 3 hónapon belül.

1. Termék adat import

A termékadatokat a nagykereskedőtől, gyártótól, vagy a webshopból importáljuk, igény szerinti formátumban. Lehet file formátum (csv, excel), lehet API-n keresztül vagy feed-ből. A Webshop lehet Unas, Shoprenter, Woocomerce, Magento, Shopify, de egyedi vagy más keretrendszer szerinti websopokat is kezelünk.

2. Master katalógus létrehozása

Az importált adatokból egy Master katalógust, adatbázist hozunk létre, amely az alapját képezi a különböző feedek előállításának.Így kezelhető az olyan helyzet is, amikor különböző beszállítók más-más struktúrában biztosítják a termékadatokat, illetve amikor az egyes feedek más adatsruktúrát igényelnek. Ebben a modellben a webshop is innen kapja az adatokat, a webshop is egy az előállított feedek közül.

Alapvető szempont például a márka és a gyártó külön mezőben tárolása, vagy a termék alapnév és a variáció képző paraméterek külön tárolása.

3. Termék feed előállítás

A Master katalógusból a különböző platfromoknak megfelelő feedeket állítjuk elő, mint például Google Merchant Center, Facebook, Glami, Árukereső, Árgép, stb. A sajárt webshopot i el tudjuk látni innen, a webshop is egy feednek tekinthető.

Ebben a modellben az értékesítési csatornák egyszerűen bővíthetők akár a globális ecommerce platformok irányába, a megfelelő feedek és kapcsolatok kialakításával (Ebay, Amazon, stb).

4. Feedek csatlakoztatása a csatornákhoz

Az előálított feedek a különböző platormoktól függően API-n keresztül vagy feedként csatlakoznak a megfelelelő csatornához. A frissítéseket (a termék feed-ek lekérdezését) alapvetően a megfeleleő platform/csatorna határozza meg, API használata esetén a frissítési gyakoriság általunk választható. Figyelem, a frissítés/szinkronizálás erőforrás igényes folyamat!

Kérdésed van?